Bert Bolt | arbo resources

Mijn werk bij Arbo Resources combineert twee werelden: het omgaan met mensen en mijn drive om de werkzame wereld een beetje veiliger te maken. Dat doe ik inmiddels 15 jaar als zelfstandig ondernemer in alter ego Arbo Resources.

Door goed te luisteren weet ik een goede vertolking te maken van wat organisaties en de mensen die daar werken nodig hebben. Geen project is gelijk en ook dat maakt mijn werk zo leuk!

Maatwerk wordt bereikt in de balans tussen ambitie, noodzaak en de omstandigheden bij mijn relaties. Die unieke situatie vraagt altijd om samenwerking en vaak om pragmatisme en nuance. Soms ook gewoon om duidelijkheid over wat er moet.

Breed georiënteerd opgeleid en ervaren in arbeid & gezondheid. Risicospecialist veiligheid, gezondheid & blootstelling vanuit mijn vak als hoger veiligheidskundige en arbeidshygiënist. Voor beide vakgebieden gecertificeerd kerndeskundige (Hobéon SKO). Een paramedische achtergrond, die bij de beoordeling van (individuele) gezondheidsklachten nog altijd goed benut wordt.

Hartstochtelijk vliegvisser, fervent hardloper en liefhebber van familie en vrienden.

Vindt mijn linkedin profiel: Bert Bolt

Reacties zijn gesloten.