Bert Bolt | arbo resources

Mijn werk bij Arbo Resources combineert twee werelden: het omgaan met mensen en mijn drive om de werkzame wereld een beetje veiliger te maken. Actief in het arbowerkveld sinds 1990 en ruim 15 jaar zelfstandig ondernemer in alter ego Arbo Resources.

Door goed te luisteren weet ik een goede vertolking te maken van wat organisaties en de mensen die daar werken nodig hebben. Geen project is gelijk en ook dat maakt mijn werk zo leuk!

Maatwerk wordt bereikt in de balans tussen ambitie, noodzaak en de omstandigheden bij mijn relaties. Die unieke situatie vraagt altijd om samenwerking en vaak om pragmatisme en nuance. En ook door gewoon duidelijk te zijn over wat er moet.

Breed georiënteerd opgeleid en ervaren in arbeid & gezondheid. Risicospecialist veiligheid, gezondheid & blootstelling, vanuit mijn vak als hoger veiligheidskundige en arbeidshygiënist. Voor beide vakgebieden ben ik gecertificeerd kerndeskundige (Hobéon SKO). Mijn paramedische kennis en ervaring is van toegevoegde waarde bij de beoordeling van (individuele) gezondheidsklachten.

In mijn vrije tijd ben ik hartstochtelijk vliegvisser en fervent hardloper.

Vindt mijn linkedin profiel: Bert Bolt

Reacties zijn gesloten.