Samenwerking met toegevoegde waarde

Arbo Resources werkt samen met arbodiensten in Amsterdam, Zuid Holland en in Brabant. Waar de arbodiensten zich richten op de reductie van verzuim biedt Arbo Resources consultancy voor veiligheid en gezondheid op de werkvloer. Daarbij wordt door ons de formele rol als arbokerndeskundige voor het certificaat arbodienstverlening ingevuld.

Verhage en Van der Laan is arbodienst van het eerste uur in de samenwerking met Arbo Resources. In uitgave 3 van Hét Ondernemersbelang is een dubbelinterview met Marko Verhage en Bert Bolt opgenomen:


De nauwe samenwerking tussen Verhage & Van der Laan en Arbo Resources betekent dat bedrijven voor alle vraagstukken rond arbeidsomstandigheden een beroep op deze experts mogen doen. Die brede expertise maakt het ook mogelijk de ondernemer meer te bieden dan wat strikt wettelijk nodig is en problemen als verzuim en veiligheid tot in de kern aan te pakken.

Verhage & Van der Laan heeft twaalf medewerkers in vaste dienst en beschikt daarnaast over een netwerk van specialisten waarop een beroep kan worden gedaan. Een van hen is Bert Bolt. Bolt is in bezit van het dubbelcertificaat arbokerndeskundige voor de hogere veiligheidskunde en arbeidshygiëne. Hij is daarnaast deskundige op het gebied van asbestsanering. Met zijn bedrijf Arbo Resources levert hij Verhage & Van der Laan exact die expertise die deze gecertificeerde arbodienst nog mankeerde. De samenwerking is weliswaar nu pas geformaliseerd maar niet nu pas ontstaan. “We kennen elkaar al ruim vijftien jaar en werken al lang nauw samen”, zegt Bert Bolt. “Dat betekent dat we precies weten wat we aan elkaar hebben en waar we elkaar aanvullen. Marko concentreert zich op de gezondheid, ik concentreer me op de werkplek. Elke dienst, elk onderzoek dat de ondernemer nodig kan hebben op het gebied van arbeidsomstandigheden kunnen wij hem leveren. Het maakt van ons ervaren en echte allrounders.”  ➥ lees meer  

 

Dit artikel is opgenomen in HÉT ONDERNEMERSBELANG / EDITIE 03 • 2017 

Tekst: Jeroen Kuypers | Fotografie: Hans Boutkan
 

VERHAGE & VAN DER LAAN BV 
Koninginneweg 98 3262 AB Oud-Beijerland Telefoon 0186 – 62 47 64  Verhage & Van der Laan

ARBO RESOURCES
Gerard van der Dussenstraat 3 3223 RG Hellevoetsluis Telefoon 0181 – 32 57 69 www.arboresources.nl

Reacties zijn gesloten.